Blood Orange Del Sol

Taste the sunset!

pil

 

 

 

 

 

Are you Nocco enough?

Pierre-Emile Højberg

pil

 

 

 

 

 

 

 

 

Focus Cola

Stay in the game!

pil

 

 

 

 

Vores produkter

NOCCO findes i flere lækre smagsvarianter og med flere forskellige funktioner. Hvilken er din favorit?

Alle produkter

Nocco News

Få updates på vores seneste nyheder, produktlanceringer, ambassadører, events og meget mere.

Alle nyheder

Guess who’s back!

Nu er den store succes fra sidste vinter ENDELIG tilbage - NOCCO Limited Winter Edition Blueberry med en frisk smag af syrlige blåbær med inspiration hentet fra snedækkede vinterlandskaber, sprød luft og høje bjerge. NOCCO Blueberry hjælper dig med at holde din træningsmotivation i gang selv i de kolde og mørke vintermåneder.
Read more »

Stay in the game

NOCCOs drikkeserie Focus, med udgangspunkt i eSport, har med sine 2 smage Melon Crush og Raspberry Blast haft stor succes på det danske marked. Nu lanceres endnu en Focus variant, denne gang med den klassiske eSport smag, Cola.
Read more »

NOCCO Close Up JULIE HOUGÅRD

NOCCO’s ambassadør Julie Hougård startede hendes karriere indenfor funktionel fitness tilbage i år 2015. Hun er den første danske kvinde, som har deltaget i CrossFit® Games under den individuelle række, og til august rejser hun igen til Madison, Wisconsin, for at kæmpe side om side med sportens absolutte elite. Vi fik muligheden for at stille Julie nogle spørgsmål, omkring hendes træning, og vejen til dette års CrossFit® Games.
Read more »
Viktor Långsved på Norwegian CrossFit Championship

Norwegian CrossFit® Championship 2020

NOCCO var hovedpartner til Norwegian CrossFit® Championship 2020, en tredagskonkurrence som løb over staben fra 14.-16. februar på Storefjell Resort Hotel, Norge. En konkurrence, hvor vinderen ville gå derfra med en billet til CrossFit® Games 2020! For deltagerne bød weekenden på en række spændende events programmeret af NOCCO’s ambassadør, Phil Hesketh. De måtte blandt andet løbe et sneløb i det norske fjeld, som blandt andet bød på 1001 højdemeter.
Read more »