Er du klar?

Julen starter nå!

pil

 

 

 

 

 

 

 

 

CLOUDY SODA

Sky is not the limit!

pil

 

 

 

Våre produkter

alle produkter

Nocco News

Alle nyheter

Julen starter nå

Høytiden er i full gang hos NOCCO, og siden det er tid for å gi, var det bare passende å oppfylle forbrukernes ønskelister og bringe tilbake disse to jule utgavene - Skum tomte og Skum nisse. Fremdeles med samme gode smak og som mange av de andre smakene, er denne forsterket med 2500 mg BCAA, 105 mg koffein, vitaminer og er også helt sukkerfri og vegansk.
Read more »

The sky is not the limit – Cloudy Soda

‘The sky is not the limit’ når det kommer til nyheten NOCCO Cloudy Soda. Cloudy Soda går rett inn på målstreken sammen med våre blå NOCCO bokser og kommer til å bli en ny stor favoritt. Den inneholder BCAA (2500mg) og 105 mg koffein og så klart helt sukker...
Read more »

Here comes the sun!

Vi har kommet tilbake fra en meget vellykket global lansering av Limon Del Sol i fjor, og har noen spennende nyheter å dele. Vi har bestemt seg for å tilsette ytterligere to livlige og deilige smaker i serien, akkurat i tide til sommeren 2021. Limited Edition Blood Orange Del Sol med en frisk smak av blodappelsin og Mango Del Sol som har en søt smak av sol - moden mango.
Read more »

The New Update from nocco is here

Bli en legende med NOCCO! NOCCOs drikkeserie Focus, basert på e-sport, har vært en stor suksess med sine to smaker i Norge Cola og Raspberry Blast. En tredje utgave lanseres nå i Norge - Legend Soda. Akkurat som andre drinker i Focus-serien, inbnneholder Legend Soda 105 mg koffein og seks forskjellige vitaminer, er kullsyreholdig og sukkerfri.
Read more »

Vellkommen til Team NOCCO Magnus!

Magnus har tatt håndball-Norge med storm på kort tid og i 2019 ble han kåret til verdens beste unge håndballspiller av Handball Planet, stemt frem av eksperter og håndball fans. Magnus signerte som tenåring proffkontrakt med SG Flensburg-Handewitt i Tyskland og spiller for Norges herrelandslag. 23- åringen har denne sesongen slitt med skader, men er nå klar for fremtidige mesterskap! Du er vår Future Legend Magnus, og vi er sykt heldige som har deg med på laget! 
Read more »

Velkommen til team NOCCO Camilla!

Det er stort for oss å ønske velkommen til verdens beste venstrekant Camilla Herrem. Hun kan skilte med åtte gull, to sølv og to bronse fra internasjonale mesterskap og har fire ganger vært på «All Star Team» i internasjonale mesterskap, i 2009, 2016, 2019 og 2020. Camilla er en ekte legende med hele 5 EM-gull, erfaring fra mere en 14 år i Norge med hele 260 landskamper og 723 mål - og eksperter sier hun aldri har vært bedre!
Read more »